Sådan holder du en god drenge fødselsdag

Sådan holder du en god drenge fødselsdag. Ja, hvordan gør man egentlig det? Det er der nok mange, der spørger sig selv om, når sønnens fødselsdag nærmer sig med hastige skridt. Den perfekte opskrift på en god drengefødselsdag findes ganske enkelt ikke, for hvilke ting gør en drengefødselsdag god?

Det afhænger vel af, hvilken dreng du spørger, og selvfølgelig også, hvilke forældre du spørger. Spørger du de 6-10 årige, vil de næsten med sikkerhed svare de forskellige lege. Disse små purke elsker at lege, så derfor er deres favoritter legene.

Spørger du derimod de lidt ældre drenge, svarer de måske anderledes. En god drengefødselsdag for dem hælder måske mere i retning af, om fødselaren har et fedt værelse, hvor de kan hænge ud, snakke, være sammen på de sociale medier eller spille på spillekonsoller, og de vil sikkert også lægge mere mærke til maden end de mindre drenge, som måske knap nok ænser, hvad de egentlig putter i munden.

Input til børnefødselsdagen

Sådan holder du en god drenge fødselsdag. Når den sætning kommer på tale, begynder din hjerne automatisk at tænke på indhold. Hvad skal børnene spise? Hvad skal de lave? Og hvor skal fødselsdagen holdes? Og alt skal tænkes i børnehøjde – og selvfølgelig drengehøjde, når det er dem, der er i centrum.

Men det er ikke kun hos dig, at tankerne kører på højdrift, når det gælder børnefødselsdag. Det gør det ved stort set alle andre forældre også. Men det bedste er, at alle de tanker bringer mange gode idéer frem, og de idéer der popper op, er folk gode til at dele med hinanden på de sociale medier eller på blogsindlæg.

Det betyder, at du forholdsvis hurtigt kan få de første 20 forslag at vælge imellem. Brug dem, som de er. Flet dem sammen med dine egne idéer. Eller brug dem som inspiration.

Sådan holder du en god drenge fødselsdag – hvad kan I spise?

Maden til børnefødselsdagen er altid et godt spørgsmål. Skal du servere de klassiske retter som pizza, pølsehorn eller burger? Eller vil du servere lidt mere utraditionelle retter som fx suppe eller gryderet? Mærk efter, hvad du har det bedst med. Spørg eventuelt fødselsdagsbarnet, hvad han har lyst til. Det er jo trods alt ham, der fylder år. Og husk kagen!

Sådan holder du en god drenge fødselsdag – hvad kan I lege?

Lege er noget af det bedste for børnene, når de er til fødselsdag. Og de elsker at lege, så derfor glæder de sig også enormt meget, når de får en invitation til fødselsdag.

Med invitationen i hånden er de selvfølgelig spændte på, hvad der skal ske, og den gode spænding kan mærkes til selve fødselsdagen, når især de mindre drenge bliver sat af en efter en af deres forældre. De ser nemlig frem til at være sociale og gøre sjove ting sammen.

En af de helt store klassikere, men også den mest underholdende, er skattejagten. Drenge elsker at finde frem til skatten ved hjælp af et skattekort. Spændingen er på sit højeste, når skatten er fundet, for hvad gemmer der sig indeni? Det er altid en succes, og alle kan være med.

Sådan holder du en god drenge fødselsdag – hvor kan I være?

Har du ikke så meget plads derhjemme, kan du overveje at leje et lokale. Måske kender du nogen, som bor lidt ude på landet, hvor der er mulighed for flere udendørsaktiviteter. Det kan også være, at du foretrækker at holde det i et legeland, hvor drengene kan tumle alt det, de har lyst til.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*