Tips til at vælge den rette flyverdragt til børn

Det er ikke altid lige nemt at vælge en flyverdragt til sit barn. Du vil ofte gerne have at dit barn skal have det varmt, når hun befinder sig udenfor i børnehaven eller i skolen, og derfor er det også vigtigt, at du køber den helt rigtige flyverdragt i første hug, så i ikke behøver at bruge tid på at tage ned og bytte flyverdragten, som i købte.

Måden du kan ramme præcis hver gang, er ved at lade dit barn komme med på indkøbsturen. Dit barn vil nemlig have mulighed for at prøve flyverdragten, ligesom at barnet også kan give udtryk for, om barnet kan lide at have flyverdragten på eller ej.

Hvis du søger efter nogle billige, men stadig meget praktiske flyverdragter, kan du prøve at se om du kan finde en god en på et loppemarked. At tage hen på et loppemarked for kun at lede efter en flyverdragt kan dog godt være et drastisk træk, men hvis i alligevel har planer om at tage derud en eftermiddag, ja, så kan det være en meget smart måde at finde billigt overtøj.

Flyverdragten til dit barn må ikke indeholde PVC-plast

Det er aldrig en god idé, at gå ud og købe en flyverdragt, uden at du har undersøgt om flyverdragten er beskyttet først. Der er mange flyverdragter som indeholder spor af PVC, og det er ikke ret sundt for dit barn. Faktisk er det meget usundt, og i værste tilfælde kan dit barn gå hen og blive alvorlig syg.

Når du køber en flyverdragt, som indeholder spor af PVC-plast, køber du ikke bare en flyverdragt som gør dit barn syg nu og her, hvorefter at det hele bliver godt igen. PVC-plast er nemlig noget du indånder, og det vil dit barn også hyppigt gøre, da de er meget i kontakt med deres flyverdragt.

Efter at børnene har indåndet PVC-plasten, vil denne plast sætte sig i de mange celler, som dit barn har i kroppen. Når først de har sat sig fast på deres celler, er der ikke en mulighed for, at få dem væk igen. Jo længere tid at plasten sidder på dit barns celler, desto større er chancen for at dit barn udvikler kræft – og vi ved alle sammen, at er noget som vi skal undgå, hvis vi kan.

Lad dit barn vokse i flyverdragten

Det bedste tip, som vi kan give når du skal til at vælge en flyverdragt til dit barn er, at du skal købe flyverdragten i en større størrelse, end den dit barn bruger. Børn har det med at vokse hurtigt, og da danskerne er større end mange andre folkeslag, vokser vi naturligvis hurtigere.

En flyverdragt er ikke en billig måde, hvorpå du beskytter dit barn, men derimod en effektiv måde. Skal du ud og købe nye flyverdragter hvert år, da dit barn er vokset meget, kan det hurtigt blive dyrt for dig som forælder, særligt hvis du føler, at allerede står lidt hårdt til. 

Et nummer større, end hvad du ellers ville have købt er ikke altid nok. I mange tilfælde kan det faktisk godt betale sig at købe et eller to numre for store, hvorefter at du bare giver dit barn en ekstra trøje på, indenunder flyverdragten. På denne måde vil flyverdragten sidde lidt mere stramt, og når dit barn ikke kan passe flyverdragten med trøjen, tager du bare trøjen af dit barn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*