Tips til indretning af børneværelset

Tips til indretning af børneværelset betyder, at dine børn kan få nogle rigtig gode værelser, hvor de føler sig hjemme og kan udfolde sig.

Det bliver deres fristed, hvor de får et pusterum fra de voksne, og hvor de kan lege alt det, de vil. At læse om tips til indretning af børneværelset eller se billeder af dem er en kæmpe fordel, hvis du har planer om et nyt børneværelse eller blot vil nytænke i forhold til det nuværende rum.

Du ser de fedeste tips, som du aldrig selv ville komme i tanker om. Tips, du kan bruge direkte, som de står, eller også kan du bruge dem som inspiration til at bygge videre på dine egne idéer.

Ikea – her vrimler det med tips og inspiration

Besøg Ikea. Her kan du finde mange tips til indretning af børneværelset. De mange produkter og udstillinger giver uanede muligheder for at indrette værelset i børnehøjde. Og det bedste er, at de ikke løber tør for tips lige foreløbig.

Du kan besøge Ikea i denne måned og komme igen efter en måned eller to og få ny inspiration. Indretningsarkitekterne arbejder hele tiden for at skabe gode rammer, så det er absolut et besøg værd, hvis du mangler tips til indretning af børneværelset.

Farverige vægge

Mangler du tips til indretning af børneværelset i forhold til væggene? Tit er det ikke væggene, man fokuserer på, når det gælder børneværelse. Men væggene er faktisk en stor del af indtrykket af rummet, når det handler om hygge og aktiviteter. Så her er der også gode tips at få:

  • Brug en neutral farve på tre vægge. Den sidste væg kan du tapetsere med et fototapet, fx en tropisk sandstrand, en skov eller et vandfald. Det giver ikke bare en ro og helhed i børneværelset, men vil også danne baggrund for mange lege.
  • Eller hvad med at lade en væg blive en stor tavle? Med tavlelak kan børnene tegne og dekorere væggen, som de vil. På den måde bliver værelset helt personligt. En tavle udvikler også deres fantasi og generelle og kreative læring.
  • Der findes også mange søde børneplakater, som dit barn vil elske at kigge på. Bamser, biler, prinsesser og actionhelte er de helt store hit, når væggene skal dekoreres.

Masser af gulvplads

Der foregår mange lege på et børneværelse. Derfor er det vigtigt med masser af gulvplads. Der skal være plads til at bygge klodser, skabe hyggekroge med puder, legetøjsdyr og tæpper, men også til en sjov dansekonkurrence.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*